Ar šo es atveru vietu, kur vēlos klāstīt savas domas, un vēlos sagaidīt kritiku savām domām. Tām manām domām, kas būs vērstas tikai vienā virzienā, – lai Latvijai būtu nākotne! It īpaši es priecāšos par Jūsu domām un Jūsu priekšlikumiem par šo! Es ticu, ka Latvijai ir nākotne! Es ticu sev un es ticu Jums! Jo Latvija mums ir mīļa! Caur šo mēs visi esam saistīti, visi, viens ar otru – caur mīlestību uz savu Tēvu Zemi. Ja mēs tikai savas domas vērsīsim šajā virzienā, Latvijai jau ir cerība! Ja mēs sāksim šajā virzienā arī strādāt, Latvijai jau būs nākotne! Ja Jūsu priekšlikumi atbildīs manam pasaules uzskatam, un ja tas, manuprāt, nāks arī par labu Latvijai, es atļaušos Jūsu idejas likt savā programmā. Manā mājas lapā drīz paradīsies iespēja reģistrēties manu atbalstītāju sarakstā! Es Jūs aicināšu par tādiem kļūt! Bet es neveidoju partiju! Es meklēju domubiedrus un līdzautorus! Tautas programmai. Programmai, kā vērst Latvijā lietas uz labu. Kā panākt, lai mūsu cilvēki ir vajadzīgi mūsu pašu valstij! Man, Guntim Belēvičam, nav uzdevuma palikt pie varas. Es nekad pie viņas neesmu bijis. Man arī nav uzdevuma palīdzēt kādam palikt pie varas! Es tikai vēlos, lai Latvijai ir nākotne! Es redzu mūsu zemi pēc 100 gadiem. Tā ir sakopta, plaukstoša un attīstīta. Tajā dzīvo 10 miljoni bagātu cilvēku, visi mūsu tiešie pēcnācēji. Un es zinu, kā to panākt! Ir tikai jāsāk darīt jau šodien! Es jau sāku!

Mana pieeja attiecībā pret veidojamo programmu, – ja kādu iesūtīto ideju es noraidīšu viens, bet mani atbalstītāji teiks, ka tā jāieceļ atpakaļ, es to atkal ievietošu programmā.

Es plānoju uzturēt šo mājas lapu 3 valodās: latviski, krieviski, vāciski. Nedaudz vēlāk arī citās valodās, visās tajās, kuras pārvaldīs tie brīvprātīgie palīgi, kurus mums izdosies atrast… Latvijai taču ir tik daudz labvēļu citās zemēs visā plašajā pasaulē! Lai arī tie atsaucas un nāk ar savām idejām, kā padarīt Latviju par plaukstošu zemi! Jūs redzēsiet, mums palīdzēs daudzi! Viens cilvēks nevar zināt visu! Bet Jūs zināt to, ko nezinu es. Lūdzu, nāciet man palīgā! Es Jums apsolu ātrāk neiet politikā, līdz šādā veidā nebūšu savācis vai visu to cilvēku viedokļus, domas un idejas, kam Latvija ir mīļa!

Tas, ko es sākumā ierakstīšu savā programmā, tās būs tikai manas domas. Manas domas, kā es redzu, kā Latvijā vērst lietas uz labu. Tā vēl nebūs tautas programma vai Latvijas nākotnes programma. Lai tā kļūtu par mūsu mīļās Latvijas nākotnes programmu, visiem, kam Latvija mīļa, jānāk man palīgā! Mums darba būs daudz! Bet mēs tiksim uz priekšu! Sākumā atgūsim cerību! To mēs izdarīsim jau šogad. Tad sāksies darbs! Vaiga sviedros! Gadu garumā! Visiem kopā! Katram savā vietā! Jo citu jau nav! Latvijai esam tikai mēs! Pirmie darba augļi būs pēc gadiem pieciem. Kad ticību sev būs atguvusi lielākā daļa no mums, lietas sāks iet straujāk! Pēc gadiem desmit mums būs ne tikai skaidrība galvā, bet arī bērni būs atgriezušies mājās no ārzemēm. Ar viņu palīdzību mēs vēl straujāk tiksim uz priekšu. Pēc divdesmit gadiem mēs ar lepnumu varēsim atskatīties uz paveikto. Kāpēc atskatīties? Tāpēc, ka mēs visi kopā būsim ceļā uz vēl lielākiem panākumiem!

Ja ar šiem vārdiem es aizskāru kādu stīgu Jūsu sirdī, lūdzu iesakiet desmit draugiem ielūkoties manā mājas lapā. Tā mainīsies nepārtraukti! Tajā būs vērts ieskatīties vai ik dienu! Mēs varam!

G.Belēvičs, 2010.20.05.