Сегодня на сайте журнала Ir появилась статья о списках кандидатов Риге и других самоуправлениях. Хотя все поданные списки публично доступны на сайте ЦИК, журналисты почему-то «добавили» в список «зеленых» людей, которые на самом деле не баллотируются, зато умолчали об известных и популярных кандидатах, сообщает Партия «зеленых».

Внимание! Эта статья опубликована в рубрике «Сообщения партий» без редакторской правки.

Tātad Latvijas Zaļās partijas kandidātu sarakstā minētie kandidāti:

Arnis Luhse, bijušais Rīgas lidostas vadītājs — nekandidē,

Artis Stucka, Latvijas Universitātes Juridiskās fakultātes pasniedzējs — nekandidē,

Rolands Greiziņš, Rīgas Nacionālā zooloģiskā dārza direktors — nekandidē

Viesturs Silenieks, bijušais Rīgas brīvostas valdes loceklis — nekandidē

Interesanti ir tas, ka visām pārējām sarakstus iesniegušajām partijām ļoti precīzi nosaukti sarakstu līderi un zināmākās personības, bet tieši zaļo saraksts ir norādīts neprecīzi. Vai tad nu Vienotības pārstāves Nellijas Ločmeles vadītais izdevums nebūtu bijis informēts? Vai tur strādājošie žurnālisti ir tik neprofesionāli, ka 30.janvāra ir.lv publikācija, kurā jau toreiz bija nepatiesa informācija, aizvien netiek pārbaudīta? Varbūt tā tieši apzināti tiek kultivēta ar mērķi mulsināt cilvēkus? Drīzāk jau „Nav» nevis „Ir»…

Šķiet arī apzināti netiek minēti tautā zināmi un mīlēti kandidāti kā Latvijas biedrības diriģents un dziesmu svētku virsdiriģents Edgars Račevskis, fotomākslinieks Gunārs Binde, Toms Alsbergs, Red bull minitreka pasaules čempions, aktieris Arnis Līcītis, 10.Saeimas deputāte Inese Aizstrauta u.c.

Atgādinām, ka ar Latvijas Zaļās partijas Rīgas un citu novadu deputātu kandidātiem var iepazīties CVK mājaslapā.

Источник: rus.delfi.lv, 24.04.2013